Pulpe de pui cu piele crocantă

Pulpe de pui cu piele crocantă
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, coapsele de pui cu piele crocantă ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 722 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coapse de pui plinuțe, cartofi noi, boia de ardei și ulei de măsline. 208 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, pui crocant cu piele, și Pui De Tarhon Cu Piele Crocantă Cu Fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200 / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Ștergeți coapsele de pui cu hârtie de bucătărie. Radeți fin coaja de la 1 lămâie și stoarceți sucul din ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Se amestecă într-un vas puțin adânc cu tarhonul, 1 lingură de ulei și puțină sare și piper. Tăiați pielea fiecărei coapse de pui de trei ori, apoi întoarceți marinada. Bucățile de pui pot fi gătite imediat sau lăsate la frigider până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Tăiați cartofii în pene și întindeți-i pe o formă de prăjire. Aruncați uleiul rămas și presărați boia de ardei. Puneți un raft deasupra și aranjați bucățile de pui pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când puiul este bine rumenit și cartofii se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Serviți cu o salată verde simplă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista