Pulpe de pui cu piele crocantă
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, coapsele de pui cu piele crocantă ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 722 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coapse de pui plinuțe, cartofi noi, boia de ardei și ulei de măsline. 208 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, pui crocant cu piele, și Pui De Tarhon Cu Piele Crocantă Cu Fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200 / gaz
Ștergeți coapsele de pui cu hârtie de bucătărie. Radeți fin coaja de la 1 lămâie și stoarceți sucul din ambele.
Se amestecă într-un vas puțin adânc cu tarhonul, 1 lingură de ulei și puțină sare și piper. Tăiați pielea fiecărei coapse de pui de trei ori, apoi întoarceți marinada. Bucățile de pui pot fi gătite imediat sau lăsate la frigider până la o zi.
Tăiați cartofii în pene și întindeți-i pe o formă de prăjire. Aruncați uleiul rămas și presărați boia de ardei. Puneți un raft deasupra și aranjați bucățile de pui pe raft.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când puiul este bine rumenit și cartofii se înmoaie.
Serviți cu o salată verde simplă.