Pulpe De Pui Acidulate

Coapsele de pui acidulate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulpe De Pui Marinate Cu Glazură Acidulată De Caise, Coapse De Pui Dezosate, Picante, Fără Piele, și Dulce și acidulat lent-aragaz BBQ Turcia coapse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de salată și piperul. Într-un 3-qt. aragaz lent, strat jumătate din pui, unt, amestec de sos de salată, ceapă și usturoi. Repetați straturile. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Grăsime degresată.
Într-un castron mic, combinați supa, crema de brânză și bulionul până se omogenizează; adăugați la Slow cooker. Acoperiți și gătiți timp de 45 de minute sau până când se încălzește.
Scoateți puiul într-un platou de servire; amestecați sosul până se omogenizează.
Serviți puiul cu sos și tăiței sau orez, dacă doriți.