Pulpe și copane de pui glazurate cu mandarină-arțar

Pulpe și copane de pui glazurate cu mandarină-arțar
Tangerine-Maple pulpe de pui glazurate și copane necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1252 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ceapă verde, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Copane De Pui Glazurate Cu Arțar, Pulpe De Pui Slow Cooker Glazurate Cu Arțar, și Copane De Curcan Glazurate Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mare, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sucul și cimbru, aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/2 cană, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
CimbruCimbru
5
Se strecoară amestecul într-un bol și se amestecă siropul, sosul de soia și piperul negru și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Poate fi făcut cu 2 zile în avans și adus la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De SoiaSos De Soia
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Ungeți puiul pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătite. Începeți periajul cu glazura în ultimele 5 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se scoate într-un platou și se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
8
Se ornează cu citrice la grătar.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista