Reteta de pui Verde Chile Tacos ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 911 calorii, 43G de proteine, și 54g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză jack, frunze de coriandru, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Cu Friptură Verde Chile, Chile Verde A Tras Tacos De Porc, și Tacos De Porc Cu Ananas Și Chile Verde.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați suportul pentru broiler la 5 - 6 inci sub elementul de încălzire. Aruncați ardeii, tomatillos, ceapa galbenă și usturoiul într-un castron mediu cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți până când legumele sunt complet fragede și carbonizate pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 20 de minute în total. Cojiți ardeii și îndepărtați tulpinile și semințele când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Transferați legumele într-un robot de bucătărie sau blender cu jumătate din coriandru și procesați la viteză mare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 2 linguri suc de lămâie din aproximativ 2 din tei, condimentați după gust cu sare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
În timp ce legumele se fierb, încălziți uleiul rămas într-un cuptor olandez la foc mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați bucățile de pui cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute. Flip și maro a doua parte, aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
8
Se toarnă excesul de grăsime și se degajează cuptorul olandez cu 1 cană de apă, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Când s-a făcut piure de legume, transferați în cuptorul olandez și amestecați cu apa pentru a combina. Cuibărește bucățile de pui în el. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când puiul este complet fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Scoateți puiul din sos și puneți-l pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și oasele și tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea în sos și aduceți-o la foc mic. Gatiti pana se ingroasa si cocheta, apoi condimentati dupa gust cu sare si piper, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Combinați ceapa albă și coriandrul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă
3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Serviți pui cu tortilla caldă, amestec de ceapă și coriandru, ceapă murată, brânză și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Torres Sangre De Toro Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.