Pui Umplut Cu Dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu dovlecei. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de dovlecei, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Pui Umplut Cu Dovlecei, și Jalapeno și dovlecei umpluți cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Slăbiți pielea de pe fiecare piept de pui pentru a forma un buzunar și lăsați-o deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa, pătrunjelul și busuiocul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă dovleceii și se gătește și se amestecă până se înmoaie, încă aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bine pâinea ruptă, oul, brânza elvețiană, sarea și piperul în amestecul de dovlecei până se combină bine.
Umpleți pieptul de pui cu amestecul de dovlecei, puneți-l în vasul de copt pregătit și coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul de pui se rumeneste și umplutura este fierbinte, 50 până la 60 de minute.