Pui simplu de vară cu o singură tigaie
Puiul simplu de vară cu o singură tigaie este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 721 calorii, 45g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ardei iute, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 179 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pui de vară cu o singură tigaie, Tigaie Pentru Foi : Pui Marocan Simplu, și simplu italian balsamic foaie tigaie de pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți puiul, cu pielea în sus, într-o formă mare de prăjire cu cartofii. Zdrobiți ușor căței de usturoi și cuibăriți printre bucățile de pui.
Stropiți peste uleiul de măsline și bulionul de pui, apoi condimentați. Strângeți peste sucul de la lămâie și puneți jumătățile goale în cositor.
Coaceți timp de 45-50 de minute, adăugând dovleceii și ardeiul iute cu 15 minute înainte de expirarea timpului de gătit.
Scoateți din cuptor când puiul este gătit și auriu, iar legumele sunt fragede. Se amestecă prin frunzele de busuioc și se servește.