Pui savuros cu spanac
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în repertoriul dvs., puiul sărat cu spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,02 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 de calorii, 38 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 1. 206 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multora le-a placut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână baby spanac, piept de pui, dressing pentru salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 98%. Rețete similare includ plăcintă cu spanac, dip cu spanac și anghinare și spanac.
Instrucțiuni
Pune 3 linguri de dressing pentru salata intr-o punga mare de plastic resigilabila; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Scurgeți și aruncați marinata. Într-o tigaie mică, rumeniți puiul pe fiecare parte.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți spanacul, sosul de salată rămas și sare până când spanacul se ofilește; scurgere.
Pune puiul într-o tavă de copt mică acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu spanac și brânză.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 18-22 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.