Pui prăjit de modă veche al mamei
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul prăjit de modă veche al mamei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. O porție conține 872 calorii, 58G de proteine, și 61G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pui, sherry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Prăjite De Modă Veche, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orez spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Puneți făina, sarea, piperul și praful de usturoi într-o pungă de hârtie maro. Unul câte unul, acoperiți părțile de pui cu amestec.
Într-o tigaie mare, prăjiți puiul în 1 inch de ulei fierbinte până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie și scurgeți uleiul.
Puneți puiul înapoi în tigaie și acoperiți bucățile cu sherry de gătit. Acoperiți tigaia și reduceți la foc mic.
Lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett]()
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Brauneberger Kabinett Riesling are o structură foarte fină, delicată, cu o aromă ridicată, care este o combinație interesantă de coajă de tei, ierburi proaspete și o furnicătură picantă. Pur și suculent pe gust, cu o notă enervantă de dulceață, acest lucru face un aperitiv delicios.