Pui prăjit cu sos de usturoi

Pui prăjit cu sos de usturoi
Puiul prăjit cu sos de usturoi este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 787 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cina de pui prăjită cu sos de usturoi prăjit, Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, și Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați cimbru, sare și piper pe piept și tobe sub pielea slăbită; așezați 2 căței de usturoi în cavitatea corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
PiperPiper
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Combinați 8 căței de usturoi, vin și jumătate de bulion într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați puiul pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
5
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Aruncați pielea.
7
Așezați puiul pe un platou, rezervând picături de tigaie; pune puiul deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat jumătatea rămasă de bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
9
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scurgeți picăturile în amestecul de bulion în cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
12
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista