Pui prăjit cu smochine, pătlagină și ceapă roșie

Pui prăjit cu smochine, pătlagină și ceapă roșie
Friptura de pui cu smochine, pătlagină și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 403 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.68 pe portie. Dacă aveți oțet balsamic, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Friptură de pui și ceapă Tacos, și Paprika Friptură De Pui Cu Ceapa Dulce.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sferturile de pui într-o farfurie de caserolă de 9x13 inci. Aranjați ceapa, planta, smochinele și usturoiul în jurul sferturilor de pui și condimentați cu rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Bateți uleiul de măsline și oțetul balsamic împreună într-un bol; se toarnă peste sferturi de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă apă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Așezați caserola în cuptorul preîncălzit; reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista