Pui prăjit cu cartofi, morcovi și napi

Pui prăjit cu cartofi, morcovi și napi
Puiul prăjit cu cartofi, morcovi și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 987 calorii, 76g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de piper, coajă de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, și Piure de foc de tabără (cartofi, igname,ceapă,napi, morcovi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pui de fermă: puneți aripi sub pui, legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie; legați o altă sfoară în jurul capătului din spate al puiului, asigurând aripile și coapsele. Frecați fiecare pui cu 1 lingură de ulei de măsline, jumătate de coajă de lămâie și jumătate de cimbru. Condimentați fiecare pui cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și așezați-le într-o tigaie mare. Aruncați șalotele, cartofii, morcovii și napii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare; se adaugă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Copane De PuiCopane De Pui
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Prăjiți timp de 30 de minute, periați ambele găini cu sucuri în tigaie și amestecați legumele. Continuați să prăjiți, să amestecați și să periați la fiecare 15 minute, timp de 1 oră mai mult sau până când sucurile de coapsă se limpezesc atunci când sunt străpunse cu un cuțit, iar legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți puii din tigaie și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de sculptură. Aruncați legumele cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Scurgeți excesul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Sculptați puii, aranjați pe un platou cu legume și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista