Pui parmezan
Pui parmezan necesită aproximativ 57 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 475 de calorii, 53 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,07 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 41 de fani. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și luați piper, pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 90%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Degete ușoare de pui cu parmezan și împachetări de pui cu parmezan, Degete de pui ușoare și împachetări de pui cu parmezan și împachetări de pui și parmezan ușor.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pâinea în bolul unui robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine, aproximativ 25 până la 30 de secunde.
Pune firimiturile pe o tava de copt si coace 12 minute, pana devin aurii. (Veți termina cu aproximativ 1 1/3 căni de firimituri prăjite.)
Într-un castron mediu, aruncați firimiturile cu oregano, pudră de usturoi, boia de ardei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-un alt castron, batem albușurile spumă și laptele. Într-un al treilea castron amestecați făina și restul de 1/4 de linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper negru. Înmuiați fiecare bucată de pui, câte o bucată, în făină, scuturând excesul, apoi oul, apoi pesmetul, scuturând excesul.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade.
Puneți piepții pane într-o tavă de copt de sticlă și stropiți pe fiecare parte cu spray de gătit, aproximativ 5 secunde în total pe fiecare parte.
Coaceți piepții până când sunt fierți și firimiturile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Acoperiți cu sos marinara, mozzarella și parmezan și dați-o la cuptor pentru încă 10 minute, până când brânza clocotește.
Sursa excelenta de: proteine, vitamina A, riboflavina, niacina, vitamina B6, vitamina C, calciu, fier, fosfor, seleniu
Sursă bună de: tiamină, vitamina B12, acid pantotenic, iod, magneziu, mangan, potasiu, zinc
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Chianti, Montepulciano și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru Chicken Parmezan. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.