Pui Muenster și ciuperci

Pui Muenster și ciuperci
Muenster pui și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte, bulion de pui, Piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci Muenster Pui, Pui De Ciuperci Muenster, și Muenster-Piept De Pui Umplut Cu Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați puiul în lapte, apoi în pesmet. Pui acoperit ușor maro într-o tigaie mare, apoi aranjați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
LapteLapte
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Completați fiecare pui cu o felie de brânză. Se acoperă cu ciuperci, apoi se toarnă bulion peste și în jurul puiului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute; scoateți capacul, ungeți cu orice bulion rămas și coaceți încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista