Pui Marsala

Pui Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Marsalan. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 525 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piept de pui, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și aplatizați cu un pounder de carne până la subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Tăiați fiecare piept de pui în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3
Adăugați puțină făină într-un castron puțin adânc. Dragați puiul în făină și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mare și încălziți până când sfârâie, nu lăsați-o să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați puiul și sotati până se rumenesc pe ambele părți. Se amestecă ciupercile feliate și se sotează scurt, apoi se adaugă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați Marsala și fierbeți timp de 3 minute, apoi amestecați restul de 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Se toarnă bulionul de vită și se lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Transferați într-un platou de servire și serviți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista