Pui Marsala
Pui Marsala necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 326 de calorii , 30 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, jumătăți de piept de pui, ciuperci și condimente. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Chicken Meatball Marsalan over Creamy Chicken Marsala , Easy Chicken Marsala și Valentine's Chicken Marsala sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2 inch. grosime.
Puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați sos pentru salată. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Combinați făina, condimentele italiene, pudra de usturoi, boia de ardei și ardeiul; se presară peste ambele părți ale puiului. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în 1 lingură de ulei și unt timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Adăugați treptat bulion și vin în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute. Sos strecurat; puse deoparte. În aceeași tigaie, gătiți ciupercile în uleiul rămas timp de 2 minute; scurgere. Amestecați sosul în ciuperci; căldură prin.
Se toarnă peste pui; se presara patrunjel.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.