Puiul marocan cu aragaz lent necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 338 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole garbanzo, apă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Marocan Cu Aragaz Lent, Pui Marocan Cu Aragaz Lent, și Pui Marocan Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă bulionul de pui. Gatiti la foc mic timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un castron mic. Amestecați amestecul de amidon de porumb în aragazul lent. Gatiti la mare pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 15 minute. Întoarceți puiul în aragazul lent și încălziți-l. Se acoperă cu coriandru proaspăt și migdale înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm