Pui la gratar marinat
Puiul la grătar marinat ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 271 de calorii , 36 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, suc de lămâie, condimente lămâie-piper și jumătăți de piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab de pui la grătar marinat cu iaurt și salată de dovlecei la grătar , pui marinat Mojo cu cartofi violeti la grătar și salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu tortilla de făină la grătar și pui marinat la grătar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați oțetul, uleiul, sucul de lămâie și lămâie-piper; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute.
Scurgeți și aruncați marinata. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 170°.