Pui la cuptor marinat

Pui la cuptor marinat
Rețeta de pui marinat la cuptor vă poate satisface pofta de sud în aproximativ 55 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 191 de calorii , 26 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână kale și inele de mere condimentate, sare de ceapă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 51% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aripioare de pui marinate la cuptor , somon marinat la cuptor și somon marinat la cuptor .

Instrucțiuni

1
Într-o cană de măsurat, combinați sosul pentru salată și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Turnați 3/4 de cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte, intoarcendu-se de mai multe ori. Dați marinada rămasă la frigider pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți carnea de pui, aruncând marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
4
Puneți puiul, cu pielea în sus, pe un grătar într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu sare de ceapă și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-60 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°, ungeți ocazional cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Ornați platoul cu kale și rondele de mere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
KaleKale

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Biltmore Estate Riesling. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Biltmore Estate Riesling
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista