Puiul fript pe verdele insulei este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 382 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți piper, coriandru, jicama și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Tofu fript și muștar aburit cu sos picant de Mango, Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră, și Pui De Insulă Tropicală.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați chutney, oțet, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
3
Periați 1/4 cană amestec de chutney uniform peste pui; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Piper
Sare
4
Așezați puiul pe o tigaie pentru pui care a fost acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Combinați amestecul de chutney rămas, verdeață, mango și jicama; împărțiți salata uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Verzii
Jicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6
Tăiați puiul în felii groase de 1/2 inch și aranjați peste salată.