Puiul fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 958 calorii, 71G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, pui, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de pui cu ghimbir și ciuperci Shiitake, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Ciuperci și găluște shiitake cu bulion de ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 10 până la 12 litri, combinați 1 cană sos de soia, zahăr brun, 1/4 cană ghimbir, 6 căței de usturoi și 4 litri de apă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți măruntaiele din pui și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior; străpungeți pielea peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Așezați pieptul de pui în saramură; acoperiți și răciți cel puțin 4 sau până la 12 ore, întorcând pasărea de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Saramură
4
Aruncați saramura și clătiți bine puiul sub apă curentă rece, frecând ușor; se usucă. Dacă doriți, pliați vârfurile aripilor sub prima îmbinare. Setați pieptul de pasăre pe un suport în formă de V într-o tigaie de 11 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Începând de la gât, ușurați ușor degetele sub piele pentru a le slăbi peste sân. Împingeți 1/4 cană de coriandru tocat sub piele și întindeți uniform pe sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați crenguțe de coriandru în cavitatea corpului; adăugați 2 linguri de ghimbir și restul de 4 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Ghimbir
7
Presărați ușor puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
8
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Între timp, într-un castron mare, amestecați 1/4 cană de sos de soia rămas, 2 linguri de ghimbir și 1/4 cană de coriandru tocat cu bulion, oțet, mirin, hoisin și ulei de susan. Clătiți și scurgeți ciupercile shiitake; tăiați și aruncați tulpinile. Clătiți și scurgeți ceapa verde; tăiați și aruncați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ceapa Verde
Ulei De Susan
Sos De Soia
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Oțet
Ghimbir
Sos Hoisin
Bulion
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Tăiați blaturile verzi și tocați; tăiați și fundul alb.
11
Se amestecă ciupercile, părțile albe tocate de ceapă și toate, cu excepția a 1/2 cană, blaturile verzi tocate cu amestec de soia. Ridicați cu o lingură cu fante și distribuiți în jurul puiului în tigaie; rezervați amestecul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
12
Continuați să prăjiți puiul, întorcând legumele cu o spatulă largă după aproximativ 20 de minute, până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 170 sau 180 prin cea mai groasă parte a coapsei la articulație, cu 3/4 până la 1 1/4 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Legume
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Introduceți o furculiță de sculptură în cavitatea corpului, piercing carcasă; ridicați pasărea și înclinați pentru a scurge sucurile în tigaie. Puneți puiul pe un platou cu margini. Cu o lingură cu fante, aranjați legumele în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sculptură Furculiță
Tigaie
14
Lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 15 minute.
15
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați amestecul de soia rezervat și amestecați adesea la foc mare, răzuind bucățile rumenite, până când se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 până la 12 minute.
17
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
18
Presărați amestecul de ciuperci cu restul de 1/2 cană de ceapă verde tocată. Tăiați puiul și serviți cu legume și sucuri de tigaie.