Pui fript cu lămâie și usturoi

Puiul fript cu lămâie și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1219 calorii, 85g de proteine, și 94G de grăsime pe porție. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de unt, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați Pui fript cu lămâie și usturoi, Pui fript cu lămâie și usturoi, și Pui fript fără greș cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o suprafață de lucru, tocați usturoiul cu 1 linguriță de sare kosher.
Transferați usturoiul într-un castron mic și amestecați sucul de lămâie, rozmarinul, boia dulce, chimenul, boia fierbinte și 1/2 linguriță de piper.
Bateți uleiul de măsline.
Folosind degetele, slăbiți ușor pielea de pe pieptul de pui, coapse și tobe; încercați să nu rupeți pielea. Condimentați cavitatea puiului cu sare și piper și puneți puiul într-o tigaie. Folosind o lingură mică, turnați toate, cu excepția a 1 lingură de amestec de condimente sub pielea puiului, frecându-l în sâni, coapse și tobe. Frecați untul sub pielea cărnii de sân. Frecați restul de 1 lingură de ulei condimentat peste tot puiul și condimentați-l cu sare.
Puneți jumătățile de lămâie rezervate în cavitatea puiului și legați picioarele împreună cu sfoară.
Prăjiți puiul timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când sucurile din cavitate se limpezesc și puiul este rumenit și crocant.
Lăsați puiul să se odihnească în tigaia de prăjire timp de 15 minute.
Înclinați puiul pentru a scurge sucurile din cavitate în tigaie; transferați puiul pe o placă de sculptură.
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se strecoară sucurile într-o cratiță mică și se menține cald la foc mic. Tăiați puiul și serviți cu sucurile de tigaie.
Recomandarea vinului: fructuozitatea bogată a unui cru Beaujolais bun ar oferi un contrast luminos cu pielea crocantă a puiului. Încercați Georges Duboeuf Morgon din 1999 sau Olivier Ravier Domaine De La Pierre Bleue Cte de Brouilly din 1997.