Pui fiert și anghinare
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul fiert și anghinarea ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 598 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui jupuite, oțetul, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Pui fiert cu anghinare și mazăre, Pui grecesc fiert și anghinare, și Pui fiert cu anghinare și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea de pe coapse.
Se taie ceapa. Clătiți ciupercile și tăiați capetele tulpinii decolorate.
Puneți puiul într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci la foc mare. Bucăți ușor maronii, întorcându-se după cum este necesar, 3 până la 5 minute.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa, ciupercile și 1/2 cană de bulion în tigaie. Se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite, se acoperă și se gătește 5 minute, apoi se descoperă și se amestecă des până când ciupercile se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul, pasta de roșii, cimbru și bulionul rămas. Apoi întoarceți puiul și sucurile în tigaie.
Între timp, cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați 1/3 din fiecare anghinare și tăiați capetele decolorate ale tulpinilor. Rupeți și aruncați frunzele până la cele interioare fragede, de culoare verde pal.
Tăiați anghinarea în sferturi pe verticală. Cu cuțitul, tăiați bobinele fuzzy din inimile de anghinare și scoateți frunzele mici cu vârfuri spinoase. Scufundați sferturile de anghinare în aproximativ 2 litri de apă amestecată cu cele 2 linguri de oțet (astfel încât anghinarea se va întuneca mai puțin). Swish anghinare pentru a clăti, apoi se scurge.
Așezați anghinare deasupra puiului, acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când puiul și anghinarea sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Presărați pătrunjel peste amestecul de pui, apoi lingurați pe farfurii și condimentați după gust cu sare și piper.