Pui Delicios La Cuptor

Pui Delicios La Cuptor
Puiul delicios la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, pudră de usturoi, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Canadian - Pui Delicios La Cuptor Cu Arțar!, Fudge Delicios La Cuptor, și Delicioase Mere Coapte Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați fiecare piept de pui cu ulei de măsline, apoi puneți-l într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă sosul Worcestershire peste fiecare sân. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Verificați puiul și scoateți capacul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista