Pui de Sud și găluște

Pui de Sud și găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și găluștele din sud. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de apă, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui Și Găluște În Stil Sudic, Pui și găluște în stil sudic, și Pui și găluște în stil sudic.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați pieptul de pui în oală, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă bulionul de pui și suficientă apă pentru a acoperi doar sânii. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când puiul începe să cadă de pe os, aproximativ 1 oră. Odată gătit, scoateți pieptul de pui din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați și aruncați pielea și osul; lăsați carnea să se răcească, apoi rupeți în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
În timp ce pieptul de pui fierbe, pregătiți aluatul de găluște amestecând făina, praful de copt și 1 1/2 lingurițe de sare împreună într-un bol de amestecare. Lucrați scurtarea legumelor cu degetele până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Faceți o fântână în mijloc și turnați laptele. Se amestecă împreună până se formează un aluat rigid. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până se omogenizează. Formați aluatul în 12 bucăți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
După ce ați mărunțit puiul, amestecați crema de supă de pui, 2 căni de apă, sare, piper și pui mărunțit înapoi în oală. Reveniți la foc mic la foc mediu-mare. Aruncați găluștele în bulionul fierbinte pe rând pentru a nu le lipi. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți până când găluștele s-au umflat și nu mai sunt aluate în centru, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista