Pui de rozmarin prăjit cu cartofi

Pui de rozmarin prăjit cu cartofi
Puiul de rozmarin prăjit cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 356 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, piept de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rozmarin pui prăjit și cartofi, Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi, și Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în partea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. aliniați fundul unei tigaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți cartofii într-un castron mare, presărați cu 2 lingurițe de ulei, rozmarinul și 1/4 linguriță de sare și aruncați pentru a combina. Aranjați cartofii într-un singur strat în tigaie și prăjiți până când cartofii încep să se înmoaie ușor, amestecând după cum este necesar, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, presărați pieptul de pui cu 1/2 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiti pielea de pui în jos până când este doar aurie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe cartofii parțial prăjiți. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 160 de grade F și sucurile se limpezesc, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați puiul și cartofii într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista