Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti
Puiul de lapte cu fulgi de porumb crocanți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 540 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, fulgi de porumb, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti, Pui De Lapte Cu Fulgi De Porumb Crocanti, și Pui Crocant Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați Zara, usturoiul și 2 linguri de sare. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi superficiale, lungi de 1 inch, în pui. Frecați generos cu sos Tabasco și adăugați la zară; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți puiul din marinată și grătiți-l la foc moderat, rotind des, până când pielea este rumenită și carbonizată în pete și carnea este gătită, aproximativ 30 de minute.
Într-un vas puțin adânc, aruncați fulgii de porumb cu pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ungeți puiul cu untul. Folosind clești, rulați puiul în amestecul de fulgi de porumb.
Se transferă într-un platou și se servește, trecând sosul Tabasco la masă.