Pui De Fermă Parmezan Pâine
Puiul de fermă parmezan pâine necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 857 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, fulgi de porumb, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Fermă Pâine, Pui de fermă sau Ranchero, și Salată crocantă de pui cu pâine cu sos picant de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Combinați fulgii de porumb, parmezanul și amestecul de pansament de fermă într-un castron. Înmuiați puiul în unt topit; rulați fiecare piept de pui în amestec de fulgi de porumb până când este acoperit uniform.
Așezați puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).