Pui cu rozmarin și sare de lămâie

Pui cu rozmarin și sare de lămâie
Pui cu rozmarin si sare de lamaie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Cap la magazin și ridica piper, coaja de lamaie, , și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui crocant cu sare de rozmarin-lămâie, Sare De Lămâie-Rozmarin, și Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F dacă nu aveți ventilator de convecție sau la 425 de grade F dacă aveți ventilator de convecție.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Clătiți puii în interior și în exterior și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
3
Faceți sarea: într-un bol, combinați coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul, amestecând bine. Frecați puiul peste tot cu uleiul de măsline, apoi frecați cu 3 linguri de sare condimentată. (Rezervați sarea rămasă pentru o altă utilizare.) Introduceți crengile de rozmarin și bucățile de lămâie în cavitatea puiului. Nu trebuie să legați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați pasărea pe un suport într-o tigaie și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului cu 75 de grade F și continuați să prăjiți până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă cu o frigăruie, cu aproximativ 50 până la 55 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista