Pui cu ciuperci Muenster

Pui cu ciuperci Muenster
Reteta Pui cu ciuperci Muenster se poate face in aproximativ 30 de minute. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 342 de calorii, 35 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, cimbru, ciuperci și ouă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ pui Muenster cu ciuperci, piept de pui umplut cu șuncă Muenster și sandvișuri cu pui cu fața deschisă și Muenster cu tartina de caise și Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți ciupercile în 2 lingurițe de unt până se înmoaie. Se amestecă vinul sau sucul de struguri și bulionul; gătiți încă 3-4 minute. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Suc De StruguriSuc De Struguri
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pune pesmetul într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combina patrunjelul, sarea, pudra de usturoi, cimbrul si piperul; se presara peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți puiul în untul rămas timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pune puiul pe o tigaie pentru broiler; deasupra cu brânză. Se fierb la 3-4 inchi de la foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Serviți cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista