Pui Cordon Bleu II
Pui Cordon Bleu II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 577 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, granule de bouillon de pui, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Puneți sânii de pui dacă sunt prea groși.
Așezați o felie de brânză și șuncă pe fiecare sân la 1/2 inch de margini. Îndoiți marginile puiului peste umplutură și fixați-le cu scobitori.
Amestecați făina și boiaua într-un castron mic și acoperiți bucățile de pui.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți puiul până se rumeneste pe toate părțile.
Adăugați vinul și bulionul. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, până când puiul nu mai este roz și sucurile sunt limpezi.
Scoateți scobitorii și transferați sânii pe un platou cald. Amestecați amidonul de porumb cu smântâna într-un castron mic și bateți încet în tigaie. Gatiti, amestecand pana se ingroasa si turnati peste pui.