Pui Condimentat Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat marocan. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 436 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, papaya, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui condimentat marocan, Ras Al-Hanout, Pui Condimentat Marocan, și Pui Condimentat Marocan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați boia de ardei, sare, chimen, ienibahar și scorțișoară. Înveliți ambele părți ale puiului cu amestec de condimente.
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu. Gătiți puiul în ulei 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170 buc.f).
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa și 1 linguriță de ulei doar până la fierbere. Se amestecă cuscusul; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Puf cuscus înainte de servire; se amestecă stafidele.
Serviți puiul cu cuscus și papaya.