Pui condimentat și pilaf de conopidă
Pilaf de pui și conopidă condimentat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.43 pe portie. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, coriandru, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Tempeh Condimentat Și Pilaf Vegetarian De Conopidă, Pui condimentat indian cu o singură tigaie și conopidă, și Fidea Singapore condimentată cu conopidă, pui și creveți.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o caserolă ignifugă, apoi rumeniți puiul, cu pielea în jos. Sfat în pudra de curry și orez, prăjiți timp de 1 min, apoi amestecați în stoc.
Adăugați conopida, fasolea, feliile de lămâie și tulpinile de coriandru în tigaie și întoarceți pielea de pui în sus. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe cu capacul timp de 10 minute, până când puiul este fiert și orezul este fraged.
Se presară peste frunzele de coriandru și se servește.