Pui Clasici Cu Friptură Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii clasici cu friptură dublă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 20 și costă 1,27 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâi, crenguțe de rozmarin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți, Pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb, și Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Se amestecă împreună sare și piper. Dacă este cazul, îndepărtați gâturile și măruntaiele de la pui și rezervați pentru o altă utilizare. Puii se usucă.
Se presară 1/2 linguriță. amestec de sare în interiorul cavității fiecărui pui.
Așezați 2 jumătăți de lămâie și 1 crenguță de rozmarin în interiorul cavității fiecărui pui. Frecați 1 1/2 linguriță. uleiul de măsline în pielea fiecărui pui.
Se presară cu amestecul de sare rămas; frecați în piele. Puneți aripile de pui sub, dacă doriți. Ungeți ușor o grătar într-o tigaie de jeleu de 17 x 12 inci cu spray de gătit.
Așezați puii, cu pieptul în sus și cu fața în direcții opuse (pentru o rumenire uniformă), pe grătar.
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 18
Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.