Pui Chilaquiles

Pui Chilaquiles
Chicken Chilaquiles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, sâmburi de porumb, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Chilaquiles, Chilaquiles roșii cu pui, și Pui Chilaquiles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand pentru a-l rupe in bucati mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați puiul crud în tigaie cu chorizo; gătiți și amestecați carnea împreună până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți jumătate din chipsurile de tortilla pe fundul unei caserole; acoperiți chipsurile cu amestecul de chorizo și pui gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Presărați porumbul uniform peste carne și stratificați chipsurile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Bateți împreună sosul verde enchilada și smântâna într-un bol de amestecare; se toarnă deasupra caserolei. Completați caserola cu brânza Monterey Jack mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada VerdeSos Enchilada Verde
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Coaceți chilaquiles în cuptorul preîncălzit până când caserola este cu bule și chipsurile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista