Pui Cacciatore
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cacciatore de pui ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dezosate, usturoi, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l; îndepărtați și aruncați excesul de grăsime.
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare; când este fierbinte, adăugați pui și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 7 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa, morcovii, ciupercile și usturoiul în tigaie; amestecați des până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor, sosul de roșii, rozmarinul și puiul cu orice sucuri acumulate; aduceți la foc mic, acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți puiul și fierbeți-l la foc mic, acoperit, până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați bulionul și mămăliga până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des; reduceți focul la minim și amestecați des până când mămăliga este cremoasă și netedă pentru a mușca, 8 până la 12 minute (aproximativ 3 minute pentru făina de porumb).
Lingurați mămăliga în boluri largi sau pe farfurii cu margini. Se acoperă cu porții egale de pui și sos; se presară pătrunjel.
Adăugați parmezan și mai multă sare și piper după gust.