Jambalaya cu cârnați de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.69 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, căței de usturoi, cuburi de bouillon cu aromă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Pui și cârnați Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu piper negru. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați puiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați cârnații și următoarele 5 ingrediente în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare pana cand carnatii se rumenesc. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se dizolvă cuburile de bulion în apă fierbinte; se amestecă pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se adaugă în tigaie și se aduce la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Aruncați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Santiago Ruiz Albarino Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.