Pui balinez satay

Pui balinez satay
Satay de pui balinez necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 72 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cuișoare măcinate, căței de usturoi, ghimbir rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Pui La Grătar Balinez, Pui balinez (ayam Pelalah), și Snapper întreg cu condimente balineze sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Feliați subțire, apoi tocați mărunt șalotele, usturoiul și ghimbirul. Acum tocați mărunt ardeiul iute, inclusiv semințele. Această cantitate de ardei iute dă o lovitură picantă, dar nu prea aprinsă, satay-ului de pui, dar aruncați semințele dacă nu vă place căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și prăjiți 1-2 minute doar pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se toarnă câteva linguri de apă pentru a se înmuia, apoi se amestecă condimentele (și frunzele de tei liofilizate, dacă se utilizează) și se prăjesc un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scoateți tigaia de pe foc, lăsați amestecul să se răcească, apoi amestecați într-o pastă cu un pistil și mortar, folosind o mișcare în sus și în jos cu pistilul. Va dura câteva minute pentru a face o pastă moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați pasta de condimente, nuca de cocos și, dacă folosiți, frunzele proaspete de tei mărunțite cu puiul tocat. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 CrenguțeRozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Frunze De TeiFrunze De Tei
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Rupeți bucățile de amestec de mărimea unei nuci mari. Pentru fiecare, aplatizați într-o rundă și așezați o tulpină de lemongrass sau o frigăruie de lemn în centru. Mucegai în jurul capătului bulbos al tulpinii (sau frigarui), lucrând astfel încât să meargă cu aproximativ 8 cm în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Îndepărtați puțin suprafața cu degetele, astfel încât carnea să nu fie complet netedă și să aibă o anumită textură, apoi lăsați-o deoparte în timp ce modelați restul de frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Periați fiecare frigăruie cu ulei suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Gatiti frigaruile pe un gratar preincalzit, tigaie sau gratar timp de 8-10 minute, rotind de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Se servește pe frunze de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista