Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de vin. O porție conține 443 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. Un amestec de vin, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu sos de vin, Pui în sos de vin alb, și Pui cu sos de vin de fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate de pui în tigaie, cu carnea în jos. Gatiti 4 minute sau pana se rumeneste; scoateți din tigaie. Repetați cu puiul rămas. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în tigaie; gatiti timp de 6 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin; gatiti timp de 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți puiul în tigaie, cu carnea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Combinați bulionul și făina într-un castron, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați amestecul de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se amestecă tarhonul, 2 linguri de pătrunjel, muștar și frunze de dafin și se fierbe. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când puiul este gata și foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tarhon
Pui întreg
Muștar
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu 1/4 cană de lichid de gătit. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Încălziți tigaia la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute sau până când amestecul este redus la 3 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Bateți în unt, rămânând 1/4 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
15
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
16
Aranjați roșiile într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; acoperiți ușor cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute sau până la vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Presărați puiul cu roșii, slănină mărunțită și 1 lingură de pătrunjel rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Tomate
Pui întreg
Pătrunjel
18
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
19
Dacă vă plac măslinele kalamata, încercați puiul înăbușit în stil grecesc: pregătiți puiul cu sos de vin până la Pasul 4, omițând morcovul și țelina și adăugând 1/2 cană roșie de prune tocată, însămânțată și 1/2 cană ardei gras verde feliat subțire, scăzând vinul la 1 3/4 căni și adăugând 1/4 cană ouzo (sau coniac) și omițând tarhon, pătrunjel și muștar. Se amestecă 1 1/2 linguri de frunze proaspete de oregano tocate și 1/2 linguriță de frunze proaspete de rozmarin tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
Oregano Proaspăt
Ardei Gras
Măsline Kalamata
Prune Roșii
Tarhon
Pui întreg
Muștar
Pătrunjel
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Morcov
țelină
Sos
Ouzo
Vin
20
Adăugați 1/4 cană de măsline kalamata feliate, fără sâmburi și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie în amestecul de sos când se adaugă unt, amestecând până se topește untul. Omiteți pașii 5 și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Kalamata
Suc De Lămâie
Unt
Sos
21
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
22
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2 coapse de pui sau 1/2 jumătate de piept de pui și aproximativ 1/3 cană sos) calorii 349; grăsime 7g( sat 9g); sodiu 439 mg
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pulpe De Pui
Sos
23
Dacă vă place șofranul, încercați puiul marocan înăbușit: pregătiți puiul cu sos de vin până la Pasul 4, omițând țelina și adăugând în schimb 1/2 cană de roșii de prune tocate, însămânțate; scăderea vinului la 1 3/4 căni; omiterea tarhonului, pătrunjelului și muștarului; și amestecând în 1/3 cană jumătăți de caise uscate tocate, 1/4 cană măsline verzi feliate și 1/4 linguriță fire de șofran cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Caise Uscate
Măsline Verzi
Prune Roșii
Frunze De Dafin
Tarhon
Pui întreg
Muștar
Pătrunjel
țelină
Sos
Vin
24
Adăugați 1 lingură de suc proaspăt de lămâie în sos când se adaugă unt, amestecând până se omogenizează. Omiteți pașii 5 și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Sos
25
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
26
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2 coapse de pui sau 1/2 jumătate de piept de pui, aproximativ 1/2 cană sos și 1 pană de lămâie) calorii 336; grăsime 7g( sat 6g); sodiu 454 mg