Prune și mere umplutura cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 275 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cârnați, salvie măcinată, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gâscă cu umplutură de mere-Prune, Umplutură de mere și cârnați, și Umplutură De Mere Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți crusta din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se întinde într-un strat uniform și se coace până se rumenesc ușor și se usucă la atingere, amestecând la jumătate, aproximativ 10 minute în total. Se lasă deoparte să se răcească.Între timp, încălziți vermutul într-o cratiță medie la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați prunele și fierbeți, amestecând ocazional, până când vermutul a fost absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Prune Uscate
6
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați cârnații și, folosind două furculițe, rupeți-l în bucăți foarte mici, reglând căldura dacă cârnații se rumenesc prea repede. Gatiti, amestecand ocazional, pana nu mai roz, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații în vasul cu prune uscate.Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare și adăugați untul. Odată ce untul face spumă, adăugați ceapa, Salvia, sarea și piperul și gătiți până când ceapa se înmoaie, amestecând ocazional și răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, aproximativ 6 minute (reglați focul dacă ceapa se rumeneste prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Unt
Ceapă
Piper
Prune Uscate
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
9
Adăugați țelina și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
10
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
11
Transferați amestecul în bol cu prunele și cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați cuburile de pâine prăjită și ouăle și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, piper și salvie după dorință.Dacă folosiți pentru a umple un curcan sau o gâscă, nu coaceți și nu răciți la temperatura camerei înainte de a umple pasărea. Dacă coaceți separat, transferați într-un vas de copt de 13 x 9 inci și coaceți descoperit până se rumenesc deasupra, aproximativ 35 până la 40 de minute.