Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars

Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de Prune Sherry cu sos de zahăr ars. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 661 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, prune uscate, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de zahăr ars cu bucăți de ciocolată, Sos De Smântână Sherry-Asiago, și Înghețată Cu Sos Dulce De Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță combinați prunele și 1 cană de apă, aduceți apa la fierbere și fierbeți prunele timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați Sherry, fierbeți amestecul timp de 1 minut și lăsați-l să se răcească. Într-un procesor de alimente pur și simplu amestecul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Într-un castron bateți împreună 2/3 cană de zahăr, amidonul de porumb, oul întreg și gălbenușurile și adăugați laptele, opărit, într-un jet, șoptind. Într-o cratiță grea aduceți amestecul la fierbere la foc moderat, șoptind și fierbeți-l, șoptind constant, timp de 2 minute. Strecurați crema printr-o sită fină într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și adăugați amestecul de prune și smântâna. Amestecați amestecul de cremă până când este rece și congelați-l într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Tapetați o tigaie metalică, de 9 pe 5 pe 3 inci, cu folie de plastic, lingurați înghețata în ea și înghețați înghețata, partea superioară netezită și suprafața acoperită cu folie de plastic, timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Înghețata poate fi făcută cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Prune UscatePrune Uscate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie mare și adâncă uscată, gătiți restul de 1 cană de zahăr la foc moderat, netulburat, până când se topește, creșteți focul până la moderat și gătiți zahărul, învârtind tigaia ocazional, până când devine un caramel adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc, turnați cu grijă 1 cană de apă fierbinte în partea laterală a tigaiei și fierbeți sosul de zahăr ars, amestecând, până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană. Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și păstrat acoperit și răcit. Desfaceți înghețata și serviți-o, feliată, cu sosul, cald sau la temperatura camerei, și presărată cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista