Prosciutto crocant și Frittata Scallion
Crispy Prosciutto și Scallion Frittatan este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 485 calorii, 26g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, piper, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frittata cu ciuperci și Scallion, Frittata de porumb, șuncă și Scallion, și Frittata de porumb, Scallion și cartofi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 1 1/2 minute.
Adăugați prosciutto și gătiți, amestecând ocazional, până când este ușor crocant, 3 până la 4 minute. Între timp, într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, parmezanul și piperul.
Adăugați scallions fierte și prosciutto.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se amestecă pentru a distribui ingredientele.
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor și se umflă (un cuțit ar trebui să iasă curat), 15 până la 20 de minute. Între timp, împărțiți rucola între plăci individuale.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas, presărați cu sare și acoperiți cu brânza de capră.
Tăiați frittata în triunghiuri și serviți cu salata. Bacsis: dacă nu dețineți o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, folosiți în schimb o tigaie din fontă condimentată.