Prosciutto și salată de portocale cu COMT aprox. și nuci pecan prăjite

Prosciutto și salată de portocale cu COMT aprox. și nuci pecan prăjite
Prosciutto și salată de portocale cu COMT circulat și nuci pecan prăjite ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, nuci pecan, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de curcan cu afine și nuci pecan prăjite, Salată de pere și mere cu Gruyere și nuci pecan prăjite, și Salată de conopidă rasă cu nuci pecan prăjite și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pâinea pe foaia de copt și acoperiți fiecare bucată cu 2 până la 3 felii Comt. Se fierbe la 3 minute la 6 inci de sursa de căldură sau până când brânza se topește și se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Aruncați ușor ceapa și următoarele 5 ingrediente cu vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
CeapăCeapă
4
Ciuperci Saut în ulei 5 minute sau pana cand se inmoaie. Salată de Top cu ciuperci și rondele de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Serviți în timp ce brânza și ciupercile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista