Prosciutto și role de rachete
Prosciutto & rocket rolls ar putea fi doar fără gluten, primar și דל פחמימות, rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătate de ricotta de cadă, pesto, frunze de rachetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză Havarti îmbătrânită, prosciutto și pizza rachetă, Prosciutto Rolls, și Prosciutto Rolls.
Instrucțiuni
Se amestecă ricotta cu pesto și se condimentează cu sare și piper.
Tăiați fiecare felie de prosciutto în jumătate de lățime, apoi întindeți amestecul de ricotta peste ele.
Așezați câteva frunze de rachetă pe lungime pe fiecare felie, astfel încât să iasă la fiecare capăt.
Rulați fiecare în sus și așezați-o pe o farfurie de servire.
Se presară cu piper măcinat.
Pregătiți-vă înainte; asamblați rulourile pe farfurie, acoperiți cu folie alimentară și păstrați-le la frigider până la 1-2 ore până când sunt gata de servire.