Prepeliță Glazurată Cu Arțar Cu Ragut De Fasole Albă

Prepeliță Glazurată Cu Arțar Cu Ragut De Fasole Albă
Prepelița glazurată cu arțar cu Ragout de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 789 calorii. Pentru $7.75 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos maro arțar, cimbru, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ragout De Fasole Albă, Ragout de fasole albă cu pâine prăjită, și Rago de ciuperci, fasole albă și praz 6t.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați oasele din piept și din spate din prepeliță; puneți prepelița deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
2
Saut ceapa intr-o tigaie se lipeasca la foc mic 10 minute sau pana se rumeneste; se adaugă zahăr și ciuperci, și saut pana cand se inmoaie. Se amestecă oțetul și următoarele 4 ingrediente. Puneți lingura în cavitățile de prepeliță și fixați-o cu murături din lemn. Puneți aripile sub și așezați, cu pieptul în sus, într-un vas de copt de 2 litri cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
PrepelițăPrepeliță
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se servește peste un pat de ragut de fasole albă; stropiți uniform cu sos brun de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista