Praline

Praline
Praline este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 392 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Praline, Praline, și Praline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Acesta este un pas opțional. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați jumătățile de pecan pe o foaie de copt într-un singur strat și prăjiți timp de 10 minute, întorcând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lasă să se răcească.2 tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau Silpat și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se amestecă împreună zahărul alb și brun și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă smântâna ușoară și se pune la foc mediu spre mediu-mare. Gatiti, batand ocazional, pana cand amestecul ajunge la 235 km F pe un termometru pentru bomboane (aproximativ 25 de minute). Spumarea ușoară și barbotarea ocazională în amestec (se pare că gâfâie) sunt normale în acest stadiu.3 de îndată ce temperatura atinge 235 F, adăugați untul și amestecați până când untul este complet topit și amestecul este bine combinat (aproximativ 1 minut).4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
UmărUmăr
Cremă UșoarăCremă Ușoară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați coniacul și nucile pecan până când sunt bine acoperite. Continuați să amestecați pentru a se răci ușor (aproximativ 1-2 minute). Aruncați rapid cu linguri pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Lăsați să se răcească complet.A se păstra într-un recipient etanș până la 3-5 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista