Praline
Praline este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 392 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Praline, Praline, și Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Acesta este un pas opțional. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați jumătățile de pecan pe o foaie de copt într-un singur strat și prăjiți timp de 10 minute, întorcând o dată.
Lasă să se răcească.2 tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau Silpat și dați deoparte.
Se amestecă împreună zahărul alb și brun și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă smântâna ușoară și se pune la foc mediu spre mediu-mare. Gatiti, batand ocazional, pana cand amestecul ajunge la 235 km F pe un termometru pentru bomboane (aproximativ 25 de minute). Spumarea ușoară și barbotarea ocazională în amestec (se pare că gâfâie) sunt normale în acest stadiu.3 de îndată ce temperatura atinge 235 F, adăugați untul și amestecați până când untul este complet topit și amestecul este bine combinat (aproximativ 1 minut).4
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați coniacul și nucile pecan până când sunt bine acoperite. Continuați să amestecați pentru a se răci ușor (aproximativ 1-2 minute). Aruncați rapid cu linguri pe foile de copt pregătite.
Lăsați să se răcească complet.A se păstra într-un recipient etanș până la 3-5 zile.