Prăjiturile cu nuci de arțar sunt un desert lacto ovo vegetarian. Această rețetă servește 12. O porție conține 257 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de sirop de arțar, extract de vanilie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și prăjiturile cu nucă de arțar, pâine cu banană cu nucă și arțar și prăjituri cu miere și nucă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați o tavă de brioșe de 12 cești cu folii de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
PLANTERS Unt De Arahide
3
Într-un castron mare, măsurați 2 căni de amestec pentru copt și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Oțet De Cidru Sau De Vin Roșu
4
Într-un castron mediu, bateți oul, siropul de arțar, smântâna groasă și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Sirop De Arțar
Cești De Budincă De Vanilie
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Oțet De Cidru Sau De Vin Roșu
5
Adăugați ingredientele umede în amestecul de copt și bateți până se încorporează bine, dar nu se amestecă prea mult, aproximativ 1 minut. Se amestecă ușor nucile tocate. Folosind o lingură de înghețată, umpleți formele de brioșe la aproximativ 2/3 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Amestec De Coacere
Ananas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Tava Pentru Brioșe
6
Coaceți până când devine maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 10 până la 12 minute. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate prăjiturile din tavă și de a se răci complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Prăjitură Galben Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (dimensiune Obișnuită)
Carton Rezistent
PLANTERS Unt De Arahide
2 Cani De Bezele Tocate
7
Glazură: Se amestecă zahărul de cofetarie, condimentul pentru plăcintă de dovleac, siropul de arțar și smântâna groasă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
Pumpkin Pie Spice
Cremă Grea
Sirop De Arțar
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Oțet De Cidru Sau De Vin Roșu
8
Bateți încet amestecul până devine un amestec gros, dar care se poate turna, adăugând mai multă smântână groasă după cum este necesar. Înmuiați prăjiturile în castronul pentru glazură pentru a acoperi blatul și decorați fiecare cu o jumătate de nucă. Aranjați-le pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
1 Tub (4-1/4 Uncii) Glazură Decorativă Neagră
2 Căni De Mâncare Mărunțită Cu Brânză Procesată în Stil Mexican
Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "