Prăjituri Rock

Prăjituri Rock
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Rock. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 211 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fructe, aproximativ cuburi de zahăr, condimente și unt. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri Rock, Prăjituri Ușoare De Piatră, și Prăjituri Sănătoase Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt. Puneți făina, praful de copt și 1 linguriță de condiment într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați untul, tăiat în bucăți mici. Frecați untul în făină până când amestecul formează firimituri fine (sau faceți acest lucru în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă zahărul și fructele muscovado, apoi se adaugă oul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă cu un aluat destul de ferm. Puneți 10 pete aspre ale amestecului pe foaia de copt, lăsând loc pentru o mică răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se amestecă împreună zahărul și restul de condimente amestecate și se presară peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente MixteCondimente Mixte
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți timp de 20-25 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista