Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, prăjiturile de Crab ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 138 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de ou, sare, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, Prăjituri De Crab, și Prăjituri De Crab.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați crab; se amestecă ușor. Formați linguri rotunjite în 2-in. chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți chiftelele în unt și ulei la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Crab în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.