Prăjitură cu lămâie de Paște
Rețeta Paștelui cu lămâie se poate face în aproximativ 2 ore și 25 de minute . O porție conține 268 de calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și luați ouă, suc de portocale, făină de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Paște pandișpan cu cacao , Paște pandișpan cu mere și Paște pandișpan cu ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tavă de tort de 10 inci cu mâncare de îngeri.
Bateți gălbenușurile într-un castron cu un mixer electric până devin spumos. Adaugă treptat zahărul până se încorporează complet. Bateți sucul de portocale, coaja de lămâie și coaja de portocală. Cerneți făina de cartofi și făina de tort matzo împreună într-un castron; se amestecă ușor în amestecul de gălbenușuri de ou.
Bate albusurile spuma intr-un castron cu sarea folosind un mixer electric la viteza mare pana devin tari si stralucitoare. Folosește o spatulă de cauciuc pentru a plia 1/3 din albușurile bătute spumă în amestecul de gălbenușuri. Treceți ușor spatula prin centrul amestecului, apoi în jurul părților laterale ale vasului, repetând până se încorporează complet.
Adăugați albușurile rămase, pliând până se încorporează. Turnați ușor aluatul în tava de tort preparată.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se intareste prajitura si se rumeneste usor, aproximativ 1 ora.
Scoateți din cuptor, răsturnați tava și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate tortul din tavă.