Potluck Anghinare Aruncat Salata
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Salata aruncată de anghinare Potluck ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți ardei gras, zahăr brun, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Anghinare Aruncat Salata, Salată Aruncată Cu Anghinare-Pepperoni, și Turcia & Anghinare Aruncat Salata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de salată, combinați romaine, slănină, inimi de anghinare, brânză, țelină și ardei dulci. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați oțetul, ceapa, zahărul brun, muștarul, sarea și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați ulei într-un flux constant; amestecați până se îngroașă.
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maison Noir bate pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.